Lucrand la un proiect, aveam nevoie de un tv tuner usb compatibil cu Linux-ul.
Dupa o cautara indelungata pe wiki-ul de la LinuxTV si pe google, am gasit un tv tuner compatibil pe Okazii. In speranta ca il voi avea peste weekend si ca imi voi termina proiectul la timp am cumparat produsul, dar.., respectivul vinde “doar” intre 10 si 18 de luni pana vineri, cel putin asa zicea pe email.
Crezand ca este vina mea, am spus ca nu il mai cumpar, asumandu-mi riscul de a primi calficativ negativ, dar spre mirarea mea, toate licitatiile respectivului au fost sterse, iar in cadrul “termeni si conditii” ai magazinului de pe Okazii nu mai era nimic.

Respectivul domn a dat dovada de o nesimtire de neimaginat fata de un client, cumpar de 4 ani pe ebay, nu am intalnit asa ceva, defapt, doar in rromania se poate, si a primit calificativ negativ.

Pe email mi-a raspuns :

From: “ocazii@shoppingmania.ro”
Subject: Re: Felicitari, ai castigat licitatia Tv Tuner Serioux EasyTV HD,
DVB-T, telecomanda

Este o problema la feed este un pic prea greu sa intelegeti cred ca
aveti o problema la cap caci altfel nu imi explic comportamentul de
taran pe camp de care dati dovada
Dati search pe orice motor de cautare dupa numele shoppingmania si veti
vedea cine suntem

Va rog sa ne ocoliti pe viitor

Veti primi in mod clar un negativ pe masura luni la prima ora

Va promit acest lucru

Acum se va vedea cine e shoppingmania la o cautare pe google 🙂

Proof :

5 Responses to “shoppingmania.ro, cum sa te comporti ca un idiot cu un client”

 1. Adrian Says:

  Exista sansa ca respectivul sa nu fi platit site-ului okazii vreo suma datorata, iar in cazul in care au trecut 15 zile de la prima notificare, acestuia i se sterg TOTAL toate licitatiile asa ca, in conditiile date, negativul trebuie sa ti-l asumi. Totodata, e vina lui ca nu specifica in cadrul continutului licitatiei toate datele privind livrarea si disponibilitatea produselor (Lucru pe care cei de pe ebay nu omit sa-l prezinte)

 2. ayurveda Says:

  daca intre timp contul lor a expirat adica au avut o factura neplatita este evident ca licitatiile sa fie sterse
  Este in mod evident si o vina a ta
  Am activitate pe ocazii si sincer multi retarzi a mai lasat dzeu pe pamant, daca baiatul care raspunde la telefoanele de pe ocazii din politite in weekend a ajuns la o saturatie este omenesc
  Eu am cumparat de la ei sa stii si cred ca am vb cu aceasi persoana
  Sunt f ok, si mi s-au parut extrem de flexibile, si eu am sunat sambata pe la 12 tot la fel pentru ca nu citisem cu antentie forumul
  La cate pozitive au se vede ca nu sunt deloc praf

 3. KobrAs Says:

  Trecem peste opinia mea despre magazinele care-si vand produse pe un site de “Ocazie”, de unde vrei sa iei ceva foarte repede ca de asta apelezi la okazii.ro, altfel erau zeci de alte magazine care iti vand un produs si ajungem la faptul ca nenea respectiv NU a stiut sa vorbeasca frumos, atat.

  Daca zicea, stiti, imi pare rau, din diferite motive noi lucram doar de luni pana vineri, incercati sa gasiti in alta parte, daca nu rezolvati ne auzim luni.

  El a spus ceva de genul: “Pai, cum sa deschid eu magazinul sambata pentru un produs de 90 de lei?!”

  Eh, mentalitatea de rroman, sunt altii care asteapta clienti.

 4. Andrei Maria Says:

  Reprezint o firma de organizari evenimente si in data de 16 mai 2012 am confirmat o comanda catre Shoppingmania achitand in avans intreaga valoare. Discutam despre 200 bucati mouse Logitech M235 Rednu. Nu am primit nici comanda si nici banii.
  Suntem in proces cu acesti nesimtiti si talhari ca altfel nu-i pot numi dupa felul cum s-au comportat!!!!!!
  Ba mai mult, aceasta firma nu mai exista, nu mai au site, nu mai au sediu… pur si simplu s-au “evaporat”.
  Sunt niste sarlatani si ar trebui sa va feriti de ei!!!!!!!

 5. un osan Says:

  Am comandat o singura data de la ei, in 2010 si m-au tot amagit vis a vis de livrare, ca nu au pe stoc, bla-bla…desi au afisat la toate “stoc” pe siteul lor de kkt…, am platit tot in avans, peste 1000 RON…Niste porci, escroci de tot rahatul, habar nu aveau de date tehnice, asta erau. Dar la mintit se stiau bine. Dupa 3 luni i-am avertizat ca ma duc cu cativa ortaci peste ei… Apoi au trimis marfa. Ma bucur ca s-au retras sau au dat falimentat si ii trimit in p…. m…. lor de rahati cu ochi…chiar si dupa atata timp !

Leave a Reply