WEBSTOCK 2015

| August 28th, 2015

Deși se organizează de mulți ani în România, abia anul trecut m-am lăsat convins să particip pentru prima dată la Webstock 2015 – Cel mai mare eveniment de Social Media din România.

În acest an am ocazia să fiu unul dintre bloggerii acreditați evenimentului. Chiar dacă până în acest moment nu se cunosc vorbitorii și subiectele de discuție trebuie să recunosc că anul trecut nici măcar nu am știut ce și mai exact despre ce este acest eveniment.

Am fost plăcut surprins de vorbitorii de la Webstock 2014, în special de Steven van Groningen CEO Raiffeisen Bank România, care pe lângă slujba dificilă reușea să își împartă timpul între pasiunea sa, fotografia, blogging și viața de familie. Vă recomand să citiți blogul lui Steven van Groningen să vedeți ce înseamnă un management bun al timpului.

La fel, am avut ocazia să aflu cum au început mulți dintre antreprenorii din România, astăzi de succes; Emi Gal, Sergiu Biriș fiind doar doi dintre cei care mi-au atras atenția și de la care am avut și voi avea de “furat” inspirație.

Cred că Webstock este un eveniment la care orice manager, leader de echipă, blogger nou sau vechi, oricine implicat în mediul online ar trebui să participe fără ezitare. Încă de anul trecut îmi doream să particip și la urmatoarele ediții, atât eu cât și colegii din compania mea pentru a lua pulsul noutăților din social media și evident pentru a ne putea face prieteni noi.

Voi ce planuri aveți pe 02 Octombrie 2015 ?

Eu împreună cu SuZy și echipa Chroot vom fi prezenți la cel mai mare eveniment de Social Media din România – Webstock 2015.

Leave a Reply